Yeditepe Üniversitesi Çilingir-0538 857 857 7 - Girilmedi

Acil kapı açma

Yeditepe Üniversitesi Acil kapı açma hizmeti çoğunlukla evde anahtarı unutan kişiler için geçerli oluyor. Evde anahtarı unuttum diyerek çilingir çağırıyorlar. Peki ya çilingir numarasını nereden bulabilirsiniz?

İnternet hayatımıza girdiğinden beri sadece yazarak işimizi halledebiliyoruz. Sadece birkaç kelime yazarak firmayı, firma hakkındaki bilgiyi. Çalışma saatlerini, yerini, personellerini hatta siteden siteye göre değişse de referanslarını ve yaptıklarını görebilirsiniz.

Ataşehir ‘de Yeditepe üniversitesi çilingir yakınlarındaysanız bizi çağırabilirsiniz. Müşteri odaklı servislerimiz sayesinde işleminize bağlı olarak birkaç dakika içerisinde kendinizi evinizde bulabilirsiniz. Çilingir mesleği hafife alınsa da dikkat ve bilgi gerektiren bu meslekte uzun yıllar boyunca tecrübe sahibi olmuş profesyonel ustalarımız ile çalışıyoruz. 1 saniyelik dikkat dağınıklığı bile yapılan işlemin boşa götürebileceği gibi ayrıca eşyalarınıza hasar verebilmektedir. Bu yüzden belgeleri tam, referansı olan çilingirleri çağırmanız sizin yararınıza olacaktır.

Sitemiz üzerinden gerekli bilgileri alabileceğiniz gibi ayrıca bizlere telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. 7 Gün 24 Saat aktif servislerimiz ile size en yakın sürede yardımı sunabileceğimizden emin olabilirsiniz.

Ataşehir ‘de değilseniz çağırabileceğiniz çilingirleri öğrenmek için internette yine göz gezdirebilirsiniz. Yorumlarına ve harita bilgilerine bakabilirsiniz ya da çoğu apartman kapılarında bulunan çilingir numaralarına bakabilirsiniz. Çoğu çilingir apartman kapısının iç kısmına kendi numarasını bırakmaktadır. Bu şekilde size yakın bir çilingir çağırabilirsiniz.

Anahtar kapının arkasında kaldı

Bu durumda anahtarı evde unutmanızdan daha kötü şekiller ile karşılaşabilirsiniz çünkü diğer anahtar pinlerin dönmesini engelleyerek başka anahtar tarafından açılmasını engeller. İyi tarafı anahtar kapının arkasında kaldığından kilitlenme olmayarak sadece demiri geri ittirmek kalacaktır. Bunu kendiniz de yapabilirsiniz fakat bu kapıya veya kilitlere zarar verebilecek herhangi bir şey içerecek olursa ucuz yollu kurtulmak isterken durum size daha da pahalıya gelebilir.

En zor işlem anahtar kapının arkasında kırıldı ise gerçekleşmektedir. Çünkü böyle durumlarda hem pin çevrilemez hem de anahtar çıkmadan başka bir alet ile kapı açılamayacağı için anahtarın çıkarılması gerekir. Ayrıca bu durumda aletler kapıya ve kilide zarar verebileceği için en fazla dikkat gerektiren işlemlerden biridir. Lütfen size gelen çilingirin dikkatini bozmamak için elinizden geleni yapın.

 

 

ÜRÜN KODU: 1787
İnceleme: 4370 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.