batı ataşehir kale kilit acil montaj 0538 857 857 7 - Girilmedi

hem gizlilik hem de güvenlik için kale kilit satış ve montajı kataloğumuzda yer alan ürünlerimizden seçebilir ve güvenliğinizin sağlanması doğrultusunda on yılın deneyimiyle üretimlerini özel gerçekleştirdiğimiz kilit çeşitlerimizden birini tercih edebilirsiniz. Uzman ekibimiz ile birlikte kale kilit satış ve montajı işlemlerini artık daha hızlı ve pratik ölçülerde sunmaktayız. Hangi tercihi yapmak istiyorsanız ürün kataloglarımızı inceleyebilirsiniz.

 Kale Kilit Seçenekleri

            Günümüzde anahtar denince akla ilk gelen firmamız ev ve ofis gibi bir yapıya ait binalar ve kuruluşlar için kale kilit satış ve montajı hizmetleri vermekte. Bizi ayrıca otomobil kilitleri ve montajları için de arayabilirsiniz. Tırlar için ayrı normal hususi araçlar için ayrı geliştirdiğimiz otomatik ve yarı otomatik kilit seçeneklerimiz mevcut. Maymuncukla açılma girişimlerine karşılık olarak kendini bloke etme detayıyla dikkatleri çeken ve bu şekilde özellikle lüks konutlarda ve iş yerlerinin giriş katlarında kullanabileceğiniz silindir gömme kilitlerimiz de bir diğer ürün seçeneklerimiz arasında yerini almakta. Gerek gördüğünüz takdirde kendi kendini yeniden şifreleme alternatifine sahip kilitlerimiz de mevcut bulunmakta. Güvenlik kartı ile birlikte satmaktayız. Bu sayede herhangi bir yenilenme ihtiyacı duyduğunuzda bir kopyasını sadece sahibine çıkartmaktayız.

            Müşteriye özel ürettiğimiz iç kapı gömme kilitlerimiz de yine aynı şekilde yüksek güvenlikli ve odalar arasındaki geçişte tercih edebileceğiniz bir diğer ürün. Özellikle çok odalı iş yerleri ve ofis ortamlarındaki kapılarda ve çeşitli çekmecelerde kullanabilirsiniz. Masterlock ve halat kilitler olarak ikiye ayrılan özel kilitlerimiz ise tamamen güvenlik için özel olarak geliştirdiğimiz ve son beş yıl içerisinde talepler doğrultusunda piyasaya çıkardığımız en özel kilit türlerimizdir. Normal bir kilit sistemine oranla 3 kat fazla dile sahiptir ve sadece özel alanlarda, resmi makamlarda kullanılma seçeneğine sahiptir. Genellikle rezidans ve buna muadil özel dairelerinizde size sunduğumuz gömme emniyet kilitleri de diğer ürün seçeneklerimiz arasında kendini göstermekte.

            Gömme kilitler modellerimiz de kale kilit satış ve montajı dahilinde kendi içinde türlere ayrılmaktadır. Gömme kilitler sürmeli ve çekmeli olarak iki ayrı ürün kataloğumuzda yer almakta ve siz, müşterilerini beklemekte

 

 

     

 

 

ÜRÜN KODU: 1650
İnceleme: 4046 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.