küçükbakkalköy çilingir - 0538 857 857 7anahtarcı -hizmetleri - Girilmedi

küçükbakkalköy çilingir\0538 857 857 7 olarak siz değerli müşterilerimize uzun yılından itibaren 7 /24 saat kesintisiz hizmet sunmaktan mutluluk duyarız. Ataşehirin en nezih caddelerinden  olan Girne caddesi küçükbakkalköy çilingir servisimiz siz değerli müşterilerimize bayramda, tatil günlerinde, özel günlerde, hafta sonlarında durmaksızın 24 saat kesintisiz servise devam etmektedir. Kapınız kilitlendi diye endişe etmeyin, kasanızı açamıyorsunuz diye tedirgin olmayın, otomobilinizin kapısı kilitlendi diye üzülmeyin. Tek yapmanız gereken telefon ile  bize ulaşmanız durumunda, telefonun diğer ucunda sizi karşılayacak personelimiz açık adresinizi isteyecektir. adresinizin notunu aldıktan sonra size mesafe olarak en yakın olan ustayı yönlendirecektir. Sadece 20 dakika içinde profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla donatılmış araçlarımızdan birtanesi kapınıza gelecektir. Siz değerli küçükbakkalköy  sakinlerimizin istekleri doğrultusunda, kapınızda, kilidinizde ve kapı hiroliğinizdeki bütün problemleri eksiksiz halledeceklerdir. Çilingir servisimiz, oda kapısı açma, hertürlü kapı kilidi değiştirme, oto açma, oto anahtar kopyalama, kasa anahtar şifresi değiştirme, demir kapı açma, tahta kapı açma, hidrolik montajı, kapı otomat montajı, elektronik kilit montajı, bariyer kumandası kopyalama, hırsıza karşı güvenlik sistemleri gibi hizmetlerde sunmaktadır. Firmamız açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Bütün personellerimiz gerekli çalışma belgeleri ve sertifikaları sorgulanarak işe alınır. Bütün evrakları eksiksiz olması durumunda işbaşı yapmalarına izin verilir. Sizlerde sağlıklı hizmet almak isterseniz, küçükbakkalköy çilingir,ataşehir anahtarcı yı tercih edin. 
küçükbakkalköy Çilingir 

Evinizi, işyerinizi ya da arabanızı koruma altına almak için iyi bir kilide ihtiyacınız vardır. Zira hırsızlık olayları özellikle büyük şehirlerde sık karşılaşılan bir tehlikedir. Son teknoloji ile üretilen modern kilitler sayesinde kendinizi güven altına alabilirsiniz. Birde anahtarınızı kaybettiğinizde ya da içerde unuttuğunuz durumlarda iyi bir çilingire ihtiyacınız olacaktır. Hızlı servis ile size her saat hizmet verebilecek ve kilidi bozmadan kapı açabilecek bir çilingir ideal bir seçim olacaktır. Günlük yaşantımızın bir parçası olan bu hizmetlere ne zaman ihtiyacınız olacağını bilemezsiniz. Önemli olan kilit ya da çilingir ihtiyacınız olduğunda kime başvuracağınızdır. küçükbakkalköy Çilingir yıllardır kusursuz hizmet veren bir firmadır.

İyi Bir Çilingir Nasıl Olmalıdır

Öncelikle iyi bir çilingirin işinde uzman kadrosu ile hizmet vermesi çok mühimdir. Kilit ve anahtar yaptırdığınızda sizi güvene alacağından en iyi şekilde yapılması gereklidir. Biz küçükbakkalköy Çilingir olarak kilit ve anahtar yapımında olsun çilingir hizmetlerinde olsun en kaliteli hizmeti veriyoruz. Uzman ekibimiz ile en teknolojik aletleri kullanarak en iyi hizmeti sunuyoruz. 7 gün 24 saat size bir telefon uzaklığındayız. Hangi saatte olursa olsun aradığınızda acil hizmet ekibimiz anında gelerek kısa sürede probleminizi çözecektir. Çilingir hizmeti verirken çok çabuk size ulaşan ekibimiz asla kapı kilidinizi bozmadan kapınızı açacaktır.

Güvenli Kilit ve Çilingir Hizmeti Veriyoruz

küçükbakkalköy Çilingir firmamız her an hizmetinizde olan güvenilir ve tecrübeli ekibi ile yıllardır İstanbul halkına hizmet vermektedir. İster ev ya da işyeri kapısı olsun ister araba kapısı olsun açamayacağımız kilit çözemeyeceğimiz problem yoktur. Kale kilit gibi en kaliteli kilit firmaları ile çalışıyoruz. En emniyetli kilitleri sizin için takıyoruz. Gerektiğinde çilingir hizmeti ile her kapıyı açıyoruz.Çilingirlik tarihi çok öncelere dayanan eski bir meslektir. Eski zamanlar kilitler ve bunları açan anahtarlar demirciler tarafından tasarlanıp imal edilmekteydi.

Çilingirler kilidi ve anahtarı sıfırdan üretir, onlara şekiller vererek sadece kendilerine has yapmaya çalışırlardı. Hatta yakın zamana kadar yedek anahtarlar bile makine kullanmadan eye ile yapılır ve büyük uğraşlar verilirdi. Halbuki günümüzde anahtar kopyalama çok kolaylaşmış, bir yada iki makine neredeyse tüm anahtarları kopyalamaya başlamıştır. Hal böyle oluncada anahtarcılık ve çilingirlik mesleği özelliğini yitirmiş ve hırdavat satanların hatta camcıların bile bi makine alarak kendini anahtarcı ilan etmesine sebebiyet vermiştir. Fakat işinin ehli olmayan bu kişilerin anahtar yapmasıyla çok daha büyük sorunlar ortaya çıkmaktadır. (yapılan anahtarın açmaması, kilidin zarar görmesi, oto kontağının bozulması gibi) istanbul küçükbakkalköy Çilingir siz değerli müşterilerimizi uyarıyor, anahtar yapmanın ciddi bir iş olduğunu hatırlatıyor ve sadece işin ehli olan kişilere yaptırılmasını tavsiye ediyor.

ÇİLİNGİR veya ANAHTARCI nedir ?

Çilingir “Çilan” ve “gar” kelimelerinden oluşmuştur. “Çilan” kılıç, hançer gibi demirden aletler anlamına gelirken “gar” bu işleri yapan kimsedir. Yani çilingirler eski zamanın demircileridir.

Şimdiki çilingirler ise ev kilitlerinin iç yapısını bilen, dolayısıyla bu kilitlerin nasıl açılacağı bilgisine sahip, oto ve kasa kilitlerinin iç yapısını bilen ve bunları açma yeteneğine sahip, anahtarı olmayan ev, oto ve kasa kilitlerini söküp anahtar yapabilen, bozulduğunda tamirlerini yapabilen, hizmet sektörünün kalbinde yer alan kişilerdir diyebiliriz.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte Anahtarcılık ve Çilingirlik’te değişmekte. Ev kilitleri elektronik olarak çalışmakta, site giriş kapıları otomatik olarak kumandayla açılmakta ve arabalar özel immobilizer sistemle çalışmaktadır.

istanbul küçükbakkalköy Çilingir olarak firmamız gelişen teknolojiyi yakından takip etmektedir. İşyerimizde immobilizer oto anahtarlarınızı yaptırabilir, oto ve garaj kumandalarınızı çoğaltabilirsiniz. Ayrıca çelik kapınıza alarm sistemi monte ederek hırsızlara karşı etkili bir önlem almanızı sağlıyoruz.

istanbul ev anahtar ve kilit hizmeti.

Firmamızda evinize ait her türlü anahtarı kopyalatabilirsiniz. İşyerimizde her türkü çelik kapı kilit ve göbekleri, emniyet kilit ve kelepçeleri, asma, şifreli ve trajlı kilit bulabilirsiniz. Hizmetlerimiz olan alarm sistemleri, kırılsada güvenli bareller, çelik rozetler hırsızlara karşı kapınızı sağlamlaştıracak olmazsa olmaz önlemlerdir.
istanbul oto anahtar ve kumanda hizmeti.

istanbul küçükbakkalköy Çilingir olarak oto anahtar ve kumandalarınızı güvenle kopyalamaktayız. Bozuk oto kilitlerinizi firmamızda tamir ettirebileceğiniz gibi tamamen kayıp oto anahtar ve kumandalarınızı yaptırabilirsiniz. İşyerimizde kumandalarınızın tamiri, kasa ve pil değişimi yapılmaktadır.
istanbul çelik kasa ve şifreli kasa açma çilingir hizmeti.

istanbul’da çelik kasa konusunda en iyi uzmanlardan olan firmamızda kayıp anahtarlı çelik kasanızı açtırıp tekrardan anahtar yaptırabilirsiniz. Kiralık kasalar, şifreli kilide sahip kasalar açılıp en kısa sürede ve en iyi şekilde anahtar teslim edilmektedir.

ÜRÜN KODU: 1703
İnceleme: 5851 kişi inceledi

İndirim, duyuru ve kampanyalardan haberdar ol.